CEL MAI RECENT ARTICOL

Millennium Falcon descoperit pe Google Maps

Copii mai antrenati pentru viata

Chiar trebuie dus copilul la "after" inainte/dupa ce termina cursurile scolare?

DA, daca nu ai cu cine sa-l lasi si doresti sa invete si altceva in afara de ceea ce invata sau nu in timpul orelor si sa-si pregateasca temele pentru a doua zi. Poti alege variante cum sunt: sa invete limbi straine, pian, sah, dans, karate, inot sau cine stie ce alte cursuri cu care vine tentanta oferta unui "after" fata de altul.

Optiunea pentru copii este "After School" si "Before School" si toate ofera copilului tau masa de pranz + gustari si nu in ultimul rand preluarea copiilor de la unitatea de invatamant sau de acasa cu microbuzul lor.

NU, daca ai cu cine sa-l lasi si se ocupa de el si dupa ce vine de la scoala, sa faca temele cu el, sa-i arate si ceva in plus, un lucru de care se va "lovi" in viata, in anii ce vor urma. Si bineinteles parintii, seara dupa ce se intorc de la servici, se ocupa de finalizarea temelor impreuna cu copilul lor si verifica daca trebuie inlocuit patronul de cerneala, ascutit creionul, schimbate anumite creioane colorate care au ajuns mici etc.

In cazul meu, locuind in sectorul 3, am cautat online cateva oferte din acest sector dar oricum gasiti persoane la poarta scolii care va inmaneaza pliante cu oferta lor de "After".

Voi ce parere aveti de acest sistem si daca aveti copii la aceste scoli cum descoperiti evolutia copiilor dumneavoastra?

Va las cateva link-uri pentru a descoperi dumneavoastra care este cea mai potrivita scoala.

Just 4 kids After School
Sandra Afterschool
Amd School
Bulgarasi De Aur

Comentarii