CEL MAI RECENT ARTICOL

Millennium Falcon descoperit pe Google Maps

M-am inscris pe trafic.ro


A fost greu? Incepand de astazi, am inscrierea blogului facuta pe trafic.ro, simtind nevoia de o mai buna analiza de trafic in limita abonamentului free dorind sa fac comparatie cu statisticile Google Analytics. Astfel, cu abonamentul free voi avea Listare in Clasamentul trafic.ro, voi avea acces la statisticile de baza (accesari, afisari, vizitatori) si asistenta clienti imi va asigura suport daca intampin probleme in 72 ore.
Abonamentul Standard costa 19 euro/an (fara TVA).

Puteti accesa acest link pentru a face comparatie intre abonamentul standard si cel free: http://www.trafic.ro/standard-vs-free/

Daca aveti neclaritati in ceea ce priveste inscrierea site-ului dvs pe trafic.ro sau orice altfel de probleme, un link ajutator este aici: http://www.trafic.ro/ajutor.

Cateva cuvinte despre istoricul trafic.ro:
Lansat in septembrie 2000, trafic.ro este liderul actual in monitorizarea audientei online din Romania.
trafic.ro auditeaza in timp real peste 51.000 de site-uri autohtone active si ofera statistici relevante pentru intreg Internetul romanesc, constituind, astfel, cea mai reprezentativa imagine de ansamblu a acestui mediu.
Din ianuarie 2009, trafic.ro este membru al Web Analytics Association (WAA) - http://webanalyticsassociation.org, organismul international ce reglementeaza industria monitorizarii traficului online prin cercetare, dezvoltarea de standarde si promovarea practicilor acceptate, recunoscut ca autoritate in materie de nume importante ale industriei de profil precum Google Analytics, Omniture, WebTrends, Yahoo! sau CoreMetrics.

Comentarii